Flotte farger inne og ute

Hei, håper dere har hatt en fin helg så langt:) I går rotet jeg litt i boden og da fant jeg dette kjempefine lysfatet som jeg ikke har brukt på lenge. Det er ikke så ofte jeg har farger i stuen så forandring fryder. Av og til er det greit å bytte litt på interiøret hvis man blir lei. Jeg syntes de fine fargene skapte så fin stemning i stuen. Ute er det også stemning med helt fantastiske farger på himmelen, jeg måtte ut å knipse et parr bilder fra verandaen.

5 kommentarer

ernashus

14.jan.2012 kl.17:56

Koselig og fint! Stemningsfullt med litt farger. Nyt kvelden :-)

bentemay

14.jan.2012 kl.18:17

Flott med litt farger og fine stemningsbilder :-))

helenesinterior

14.jan.2012 kl.20:12

Nydelige farger :) Veldig koselig. takk for fin kommentar på bloggen min forresten:)

Fortsatt god helg.

Sommerhuset i bakken

15.jan.2012 kl.14:39

Herlig fat med fargerike og fine telysestaker på. Synes det skapte en lun, god og varm stemning. Nydelige bilder av himmelen også. Utrolig vakkert!

Kurven med håndklær (som fint kan brukes til toalettpapir også..hi...hi...), har jeg kjøpt på Coop i Sverige. Det er noen år siden, så det er sikkert ikke så lett å få tak i dem nå, men...jeg har sett mange fine lignende kurver både på Skeidar og Bohus. Håper du får tak i en kurv som ligner og som du liker. Lykke til!

Ha en super søndag!

Marlen

15.jan.2012 kl.17:43

Tusen takk jenter, ønsker dere en super uke:)

Vi blogges:)

Skriv en ny kommentar

Marlen`s interiørgleder:)

Marlen`s interiørgleder:)

28, Kristiansand

Jeg er en jente på 28 år som bor i Kristiansand sammen med min datter og samboer:)Jeg har stor interesse for hus å hage,interiør å oppussing, er også veldig gla i fotografering så derfor har jeg laget denne bloggen så jeg kan dele mine interesser med andre interiør-bloggere:)

Kategorier

Arkiv

hits