X-mas

Hei på dere ♥ Håper dere har hatt en fin jul. Vi har hatt en fin og avslappende jul med masse god mat, flotte pakker, julefilmer, litt julebesøk og masse kos hjemme ♥ Jeg laget julemat på julaften for første gang i år og det gikk kjempefint, jeg laget pinnekjøtt og det lager jo nesten seg selv. I morgen skal jeg prøve meg på kalkun, det har jeg heller aldrig laget selv, har alltid vært bortskjemt med mamma og pappa`s deilige julemat:)

Her kommer noen julebilder fra hjemmet:

 
Hvit jul i spisestuen

Ute er det lite som minner om hvit jul

Sleden min til og ha godteri eller starinlys i...

Julegardinene kjøpte jeg i år, ble kjempefornøyd med dem
Jul i gangen... syntes det er så fint med hvite nisser ♥
Koselig med jul i alle rom:) Men ikke så koselig når man skal pakke det ned:)

Boka har jeg skrevet og limt inn bilder i siden jeg gikk gravid med Erika, den heter julens minnebok og her kan man skrive hvordan man har forberedt julen, hva man har gjort i julen, bilder osv, veldig koselig og se tilbake på bildene og hva man har gjort fra år til år. De små heftene har Erika laget i barnehagen og på skolen, det er sånn stas med det ungene har laget. Den nydelige lykten har hun laget til meg på skolen:)Ønsker dere en kjempefin nyttårsfeiring i morgen, riktig godt nyttår til dere alle sammen ♥♥♥


2 kommentarer

bentemay

30.des.2011 kl.13:07

Veldig fint pyntet hjemme hos dere :-))

Kos å lage julemat,å når det blir vellykket gir det jo mersmak :-)

Ha en fin nyttårshelg :-) klemmer :-)

ernashus

30.des.2011 kl.13:31

Fint julehus hos deg! Lykke til med matlagingen! Gode ønsker til deg for det nye året! :-)

Skriv en ny kommentar

Marlen`s interiørgleder:)

Marlen`s interiørgleder:)

28, Kristiansand

Jeg er en jente på 28 år som bor i Kristiansand sammen med min datter og samboer:)Jeg har stor interesse for hus å hage,interiør å oppussing, er også veldig gla i fotografering så derfor har jeg laget denne bloggen så jeg kan dele mine interesser med andre interiør-bloggere:)

Kategorier

Arkiv

hits