Juleservise

Go morgen:) Sitter og koser meg med en kaffe latte og tente starinlys, har akkurat kjørt lillesnuppa på skolen, og ute var det kommet litt snø, JIPPI:) Fikk sånn julestemning av snøen og de tente julelysene i nabolaget, så utrolig koselig. Tenkte jeg skulle vise dere juleservicet mitt,  det er et samleobjekt til datteren min. Jeg begynte å samle for et par år siden, nå har jeg det meste til middagservice, jeg mangler bare dessertskålene. Så har jeg planer om å kjøpe kaffeservice også, det eneste er at det tar så mye plass, vet ikke helt hvor jeg skal plassere det når det ikke er i bruk utenom julen. Servicet heter disney jul, det er jo det man har vokst opp med på tv i julen så jeg syntes det er så koselig, jeg gleder meg til å ta det frem hvert år:)

 

Har du noe spessielt som du gleder deg ekstra mye til å ta frem til jul?

2 kommentarer

Renate

06.des.2011 kl.11:14

Har også det serviset, e vældi kos å ta det fram t jul:) fikk adventsstaken hos svigermor i år, den e utruli fin!!!! Har ikke glassan,de e jo så fin!

Marlen`s interiørgleder:)

10.des.2011 kl.17:08

Renate:

Ja, den e kjempefin:) Du må gå inn å se de fine dessertskålene som e kommet i år, skal kjøpe de i løpet av 2012:)

Skriv en ny kommentar

Marlen`s interiørgleder:)

Marlen`s interiørgleder:)

28, Kristiansand

Jeg er en jente på 28 år som bor i Kristiansand sammen med min datter og samboer:)Jeg har stor interesse for hus å hage,interiør å oppussing, er også veldig gla i fotografering så derfor har jeg laget denne bloggen så jeg kan dele mine interesser med andre interiør-bloggere:)

Kategorier

Arkiv

hits