Hvit jul

I am dreaming of a white christmas... Er det flere som er begynt og tenke på julen? I dag satt jeg og letet etter inspirasjon og ideèr på nettet og da fant jeg disse julebildene på google. Jeg fikk lyst til å begynne og pynte til jul med en gang:) Tror det blir noen nye innkjøp i år, har bla veldig lyst på hvitt juletre:)

Jeg gleder meg såå masse til juleforberedelsene og alt det koselige vi skal gjøre i førjulstiden. Vi skal bla. dra i dyreparken og se på jul i skomakergata:) Så har Erika mange julekonserter med barnekoret fremover og det gleder jeg meg aller mest til:)

I år har jeg lyst og få opp juletreèt litt tidligere, jula går jo så fort og vips så skal det ned igjen. Så får vi glede av det litt lenger:)
 


Er du begynt og tenke på julen?

Jeg vil ha hvit jul både inne og ute:)

2 kommentarer

bentemay

03.nov.2011 kl.07:11

Ja gleder meg veldig til jula,spesielt før julstiden. Koser meg veldig med å pynte. Men jeg må nok ha det røde. Er vel ikke sånn at jeg må kjøpe inn nytt hele tiden. Tror det blir noen røde og hvite soner. Bruker å pynte likens vært år,men siden jeg har nye møbler å en del forandringer blir det nok en del nye løsninger i år..syns det er litt spennende,for vet jo ikke hvordan det blir,lell om jeg har noen tanker i hode mitt :-)) Eneste jeg vet er at skjenken på stua blir likens som alle årene før,det er tradisjon her i huset :-)) Har vel for lite pynt,siden kjellerstua skal pyntes også,men ikke stor nok lommebok til å kjøpe noe spesielt...men jul blir det uansett,må gjøre det beste ut av det jeg har :-))

Ha en superfin dag :-)) klem :-))

Marlen`s interiørgleder:)

03.nov.2011 kl.08:49

bentemay:

Hjemme hos oss i oppveksten så hadde mamma alltid samme julepynten hvert år og hun plasserte det alltid på samme plass. Da de tingene var på plass så var det jul for meg, det er noe med det og ha de samme tingene man er vandt til, det blir ikke det samme hvis man skal bytte ut alt hele tiden.

Jeg har prøvd og bytte ut rødt med lilla, men det går ikke, jeg MÅ ha rødt i jula, det er garantert min julefarge:) Så det blir litt hvitt, litt rødt og litt gull, jeg trives så godt med de varme tonene istedenfor de kalde.

Jeg gleder meg til og se, du kommer til og få det kjempefint:)

Ha en fin dag du også:) idag skal klassen til Erika ha karneval med foreldre og søsken, jeg skal være batgirl, hehe:)

Klem:)

Skriv en ny kommentar

Marlen`s interiørgleder:)

Marlen`s interiørgleder:)

28, Kristiansand

Jeg er en jente på 28 år som bor i Kristiansand sammen med min datter og samboer:)Jeg har stor interesse for hus å hage,interiør å oppussing, er også veldig gla i fotografering så derfor har jeg laget denne bloggen så jeg kan dele mine interesser med andre interiør-bloggere:)

Kategorier

Arkiv

hits