Mitt lille bad:)

Dette er et av huset`s to bad. Vi har et bad nede i kjelleren også, men det er mest et "praktisk" bad kombinert med vaskerom. Så er det dusj der, praktisk om morgenen hvis man har dårlig tid å ikke rekker et bad. Men når jeg har god tid så elsker jeg å ta et laaangt bad med dempet belysning, duftlys, og beroligende musikk, en utmerket terapi for hodepine og stress. Jeg lager mitt eget lille hjemmespa:)

Dette kjempefine bildet kjøpte jeg på skeidar..


Som du kanskje har lagt merke til så elsker jeg skjell! Syntes det er så fint å dekorativt! Så passer det jo kjempegodt inn på et bad:)

Ha det på BADET:)

7 kommentarer

Monica

13.jun.2011 kl.22:07

Utrolig lekkert bad du hadde! Mitt bad er ennå på restaureringsstadiet og har vært der en stund. Sånn blir det når mannen skader skulderen og må operere rett opp i huskjøp og oppussing.. jaja... ting tar tid, men da blir det vel også bra til slutt ;)

Marlen`s interiørgleder:)

14.jun.2011 kl.08:36

Monica:

Takk for hyggelig kommentar:)

Helt enig med deg, det blir nok bra til slutt, så man må bare smøre seg med tålmodighet:) Da får du litt ekstra tid til å planlegge skikkelig hvordan du vil ha det:) Tittet innom deg, kjempefin blogg du har:)

Ønsker deg en fortsatt god sommer:)

Villa Dilla

14.jun.2011 kl.09:56

Nydelig bad du har=)=) Kom innom siden din via Hvitstil=) Nydelig blogg du har=) Skal sette meg ned med kaffen og nyte bilder og tekst=) Ha en flott Tirsdag videre=) Klem Josefine

Marlen`s interiørgleder:)

14.jun.2011 kl.23:48

Villa Dilla:

Tusen takk for en kjempekoselig kommentar, er helt ny med dette å har ikke fått så mange kommentarer enda, så det "mayde my day", hehe:)

Klem:)

Salige Lavendel

15.jun.2011 kl.22:15

Ønsker meg et badekar...Koselig bad du har!

Marlen`s interiørgleder:)

16.jun.2011 kl.21:43

Salige Lavendel:

Koselig at du tittet innom:)

Jeg ønsker meg et digert boblebad, hehe:)

bentemay

17.jun.2011 kl.16:14

Kjempe koslig bad du har :-)) Badet vårt står på ønskelista for å bli pusset opp...

Skriv en ny kommentar

Marlen`s interiørgleder:)

Marlen`s interiørgleder:)

28, Kristiansand

Jeg er en jente på 28 år som bor i Kristiansand sammen med min datter og samboer:)Jeg har stor interesse for hus å hage,interiør å oppussing, er også veldig gla i fotografering så derfor har jeg laget denne bloggen så jeg kan dele mine interesser med andre interiør-bloggere:)

Kategorier

Arkiv

hits